Zimbru se pregăteşte de confruntarea cu echipele din Liga Europei



018 августа 2014

 

Zimbru Chişinău atacă grupele Ligii Europei! Pregătirile pentru dubla cu PAOK Salonic din play-off au intrat pe ultima sută metri. Atât antrenorul, cât şi fotbaliştii studiază cu mare atenţie adversarul şi vor să afle cât mai multă informaţie despre dubla campioană a Greciei.

După ce a pierdut cu 1-2 meciul cu FC Tiraspol din Divizia Naţională, Zimbru Chişinău a început imediat pregătirile pentru meciul cu PAOK Salonic din play-off-ul Ligii Europei.

Atât antrenorul, Oleg Kubarev, cât şi jucătorii au început să analizeze minuţios adversarul: "Acum studiem adversarul, vedem care sunt părţile slabe, dar şi cele tari ale acestei echipe. Nu am văzut pe viu cum joacă PAOK, dar îmi dau seama că este o formaţie foarte puternică. Deocamdată e dificil de spus ceva concret. Pentru a ne califica, depinde de foarte mulţi factori, trebuie să fie totul perfect. Şanse avem, ne vom strădui să ne folosim de ele".

Fotbaliştii Zimbrului spun că au şanse să treacă de PAOK Salonic şi să ajungă în grupele Ligii Europei. Mai mult, jucătorii cred că pot produce surpriza în meciul de pe teren propriu.

"Este o echipă foarte puternică. În astfel de meciuri suntem motivaţi singuri. Fiecare vrea să joace şi anume în aceste partide vom vedea cât suntem de puternici.Şanse sunt mereu. Balonul e rotund, iar acasă puteam produce şi o surpriză, iar în deplasare rămâne de văzut ce se va întâmpla", a spus Ştefan Burghiu, unul din fundaşii Zimbrului.  

PAOK Salonic încă nu a disputat niciun meci oficial în acest sezon, în timp ce Zimbru a jucat şase partide în Liga Europei şi trei în Divizia Naţională. Formaţia din Grecia a remizat în ultimul amical, cu Inter Milano, scor 0-0.

La gruparea greacă evoluează vedete de talie mondială, precum fostul jucător al naţionalei Olandei, Hedwiges Maduro, fundaşul naţionalei României, Răzvan Raţ, dar şi campionul european din 2004 cu naţionala Greciei, Dimitris Salpingidis.

Meciul tur dintre Zimbru şi PAOK se va juca pe 21 august, la Chişinău, cu începere de la ora 21:05, iar returul este programat pe 28 august, pe stadionul Toumba din Salonic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑