Cosmin Matei, propus la naţională: "Nu e întâmplător că a marcat. Se pregăteşte bine, e corect cu fotbalul"



018 августа 2014

 

**Cosmin Matei, propus la naţională:**

Cu mai puţin de trei săptămâni înainte de Grecia România, dinamoviştii vin cu soluţii pentru echipa naţională - căpitanul Valentin Lazăr şi Cosmin Matei sunt propunerile lui Flavius Stoican pentru Victor Piţurcă.

Lazăr şi Matei sunt jucătorii pe care Dinamo speră să-i trimită la echipa naţională. Dacă Matei a debutat deja sub tricolor în vara aceasta, pentru căpitanul câinilor convocarea ar fi o premieră. Atât Lazăr, cât şi Matei au marcat câte două goluri sezonul actual.

"Îmi doresc să-l văd nu numai pe Matei la echipa naţională, cât şi pe ceilalţi jucători, pentru că au calitate. Faptul că Matei marchează nu e întâmplător. Se pregăteşte foarte bine la antrenamente, este corect cu fotbalul", a declarat Flavius Stoican.

"Este un lucru bun că am reuşit să revenim şi de data asta. Rău este că nu am reuşit în repriza a doua să fructificăm şansele pe care le-am avut", a spus şi Cosmin Matei, după egalul de la Piatra Neamţ (1-1), în care a reuşit un gol de generic (VIDEO AICI).

"A fost execuţie fabuloasă, zic eu, a lui Cosmin Matei. Nu am mai reuşit să înscriem, cu toate că am avut câteva ocazii bune de a marca", a conchis directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

Pe 29 august vor fi trimise faxurile de comunicare a convocărilor pentru meciul Grecia - România, din 7 septembrie (Lista stranierilor convocaţi de principiu e AICI).

Meciurile din preliminariile Campionatului European din 2016 vor putea fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. Partidele României vor fi televizate decalat.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑