Căpitanul Stelei, OUT cu Ludogorets! Gâlcă: "Tănase sigur nu va juca! În locul lui am mai multe variante"



018 августа 2014

**Căpitanul Stelei, OUT cu Ludogorets!** Gâlcă:

Steaua va disputa marţi, de la 21:45, pe Arena Naţională, prima manşă a play-off-ului UEFA Champions League, împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad.

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, roş-albaştrii au susţinut conferinţa de presă oficială, la care au participat antrenorul Costel Gâlcă şi fundaşul Lukasz Szukala. 

"Ludogorets, care are jucători foarte buni, cu tehnicitate foarte bună, joacă foarte bine între linii. Dacă avem intensitate mare, cu agresivitate, vom marca goluri, vom domina noi jocul. Am încredere că vom marca goluri. Acest meci de acasă trebuie să fie un pas important pentru noi. La ultimele trei meciuri au fost prezenți oameni din staff-ul meu. Nu am greșit strategia de urmărire a adversarului. E meciul cel mai important, dar sper să fie meciuri mai importante în cariera mea", a declarat Costel Gâlcă.

Steaua va avea o absenţă importantă la meciul cu Ludogorets. Antrenorul grupării din Ghencea l-a pierdut pe căpitanul Cristi Tănase, accidentat.

"Tănase nu va juca cu siguranță. Sper să îl avem pentru meciul retur. Știu că e un jucător important pentru noi, dar sper că cel care va intra în locul lui să facă un meci bun. În locul lui Tănase sunt multe variante. În campionat încercăm să folosim cât mai mulâi jucători. Mă voi gândi până mâine și voi lua o decizie", a mai afirmat Gâlcă. 

Steaua - Ludogorets se va juca marţi, pe Arena Naţională, de la 21:45, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑