Szukala a fost coechipier cu Hamza, la Petrolul. “Suntem prieteni, dar asta nu va conta pe teren!”



018 августа 2014

 

Szukala a fost coechipier cu Hamza, la Petrolul. **VIDEO** “Suntem prieteni, dar asta nu va conta pe teren!”

Steaua joacă marți, pe Arena Națională, cu Ludogorets Razgrad, manșa tur a play-off-ului Champions League, iar unul dintre duelurile cele mai așteptate de pe teren ar putea fi cel dintre stoperul campioanei, Lukasz Szukala, și Younes Hamza, noul atacant al bulgarilor. Cei doi au fost coechipieri la Petrolul.

La conferința de presă dinaintea partidei de marţi, fundașul polonez al Stelei a vorbit despre Hamza, după ce tunisianul declarase că-l cunoaște bine și-i știe punctele slabe. “Am jucat cu Hamza la Petrolul, suntem prieteni. Dar mâine nu contează. E un jucător cu calitate, a demonstrat asta aici, la Petrolul. Dar când ești profesionist nu te gândești la prietenii.”

Polonezul care a jucat anul trecut în UEFA Champions League cu Steaua nu se teme de Ludogorets, dar recunoaște valoarea campioanei Bulgariei: “La nivelul acesta fiecare echipă este foarte puternică. Și noi avem un lot și o echipă foarte puternice. Anul trecut am jucat cu Legia și, opinia mea, Legia e peste Ludogorets. Dar nu înseamnă că Ludogorets e slabă. E o echipă foarte bună, a demonstrat și anul trecut. Eu cred că noi avem prima șansă. Suntem pregătiți, astăzi vom mai face o analiză completă a lui Ludogorets. Dar cunoaștem foarte bine echipa, i-am văzut și anul trecut, și în Anglia.”

În vârstă de 30 de ani, fundașul central venit de la Ploiești în 2012 ar putea pleca dacă Steaua se califică în grupe, după dubla cu Ludogorets: “Nu mă gândesc la transfer. Cel mai important este dubla cu Ludogorets. Nu fac planuri pentru anul viitor. Mai am un an de contract și acum mă gândesc să intrăm în grupele Champions League.”

Costel Gâlcă nu se teme de eventualitatea pierderii încă unui jucător, dacă trece de bulgari: “Îi înțeleg, și eu am fost jucător, e normal să-și dorească ceva mai bine. De câte ori o să plece cineva, o să vină altcineva de aceeași valoare, cel puțin.”

Steaua – Ludogorets se dispută marți, 19 august, de la ora 21:45, și va fi în direct pe Digi Sport 1. Miercuri, 27 august, are loc returul, tot de la ora 21:45, urmând să fie transmis EXCLUSIV în rețeaua RCS&RDS pe Digi Sport 1. Cele mai importante momente ale celor două partide vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑