Optimism în tabăra Stelei înaintea meciului cu Ludogorets: "Nu am emoții, cred că ne vom califica"



018 августа 2014

 

Steaua întâlnește marți seara formația bulgară Ludogorets în play-off-ul UEFA Champions League, iar partida de la București va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și site-ul digisport.ro.

Încrederea steliștilor este la cote ridicate înainte de confruntarea cu deținătoarea titlului din Bulgaria. Acest lucru reiese și din declarația președintelui de imagine al campioanei, Helmuth Duckadam. 

"Nu am emoții, cum nu am avut nici cu A|ktobe. Am încredere mare în echipă. Jocul a început să se lege, să intrăm în ritmul normal. Cred că ne vom califica fără probleme. Eu cred că vom lua o opțiune serioasă după meciul tur.", a declarat Duckadam, în direct în cadrul emisiunii "Fotbal Club". 

Fostul portar de legendă din Ghencea l-a lăudat pe titularul dintre buturile Stelei, fără de care acest parcurs european ar fi putut fi mult mai sărac. "Arlauskis a avut un aport foarte important pentru calificarea în play-off. Am încredere că va mai juca la fel și marți. Dacă va prinde o zi mai puțin bună, colegii trebuie să se ridice și ei la valoarea evoluțiilor lui de până acum."

După ce a marcat 6 goluri cu Pandurii (DETALII ȘI VIDEO), Keșeru pare să își fi câștigat locul de titular pentru meciul cu Ludogorets: "E o presiune mare pe Gâlcă. Acum cu nefericta accidentare a lui Tănase, nu cred că se mai pune problema în privința titularizării lui Keșeru. Totuși, Gâlcă știe sistemul în care vrea să joace și putem avea surprize.", a declarat președintele de onoare al Stelei.

Duckadam îl apreciază pe ultimul jucător venit în Ghencea, Breeveld de la Pandurii, și consideră că mai pot veni și alți jucători în lotul Stelei. "Mie îmi place foarte mult. A jucat foarte simplu, îl văd un jucător mare în viitor și cred că dacă va fi folosit va da un randament bun. Dacă se va ivi vreo ocazie vom mai face transferuri, dar nu suntem disperați după un anumit jucător."

În final, președintele de imagine al Stelei s-a referit și la ratarea transferului lui Younes Hamza, care va juca împotriva campioanei României marți seara: 

"Pe Hamza ni l-am dorit, dar după părerea mea au fost doi atacanți de excepție în Liga 1: Bokila și Lacina Traore. Ei doi au fost de excepție. Hamza a fost rezerva lui Bokila.", a încheiat Duckadam.

Steaua - Ludogorets, turul play-off-ului UCL, se joacă marți, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑