Victor Piţurcă, avertizat de Burleanu! “Când ești antrenor, doar rezultatele te țin în funcție”



018 августа 2014

 

**VIDEO** Victor Piţurcă, avertizat de Burleanu! “Când ești antrenor, doar rezultatele te țin în funcție”

Victor Piţurcă este pus în gardă de Răzvan Burleanu, cu mai puţin de trei săptămâni înaintea debutului României în preliminariile EURO 2016.

Preşedintele FRF este nemulţumit de felul în care Federaţia a făcut contractul cu actualul selecţioner şi crede că tricolorii nu îşi permit să facă prea mulţi paşi greşiţi în grupa de calificare. Primul meci al României se va juca pe 7 septembrie, în deplasare, contra Greciei.

“În fotbal e un principiu foarte clar, rezultatele sunt cele care te ţin. Rezultatele sunt cele care te confirmă, rezultatele îţi infirmă o anumită poziţie pe care o ocupi.

În mod cert, ca selecționer trebuie să ai contract pe obiective. Asta i-am reproșat eu fostului președinte al FRF, că nu a semnat un contract cu selecționerul în ceea ce privește un obiectiv intermediar”, a spus Răzvan Burleanu, prezent în studioul Digi Sport, în cadrul Fotbal Club.

Burleanu are încredere în noii selecţioneri de la lotuurile de tineret şi juniori:

“Cei care au venit acum, Viorel Moldovan la tineret, la juniori Doru Isac, cu Andrei Speir, cu Boingiu, cu Manolache, au deja niște rezultate positive. O determinare pe care nu am mai văzut-o la loturile naţionale pregătite în trecut. Atât a jucătorilor, cât şi a staff-ului, ceea ce mi-a plăcut foarte mult”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑