Mircea Sandu: “E o infamie să spună cineva că boicotez Euro 2020! Din contră, eu o să aduc meciurile în țară!”



018 августа 2014

**Mircea Sandu:** “E o infamie să spună cineva că boicotez Euro 2020! Din contră, eu o să aduc meciurile în țară!”

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a reacționat dur, în direct la Digi Sport, la declarațiile făcute de Răzvan Burleanu, după ce ultimul l-a acuzat că ar boicota organizarea de meciuri din cadrul CE 2020 în România (DETALII AICI).

 

Sandu, care tocmai a revenit în țară după un turneu în care a făcut lobby pentru țara noastră, a promis în schimb că va aduce sigur cel puțin trei meciuri din grupe și unul din optimi la turneul final de peste șase ani.

“Râd pentru că e de râs, dacă cineva poate să spună așa ceva! Din contră, eu am primit telefoane în care am fost întrebat dacă România își mai susține candidatura, deoarece nimeni din actuala FRF n-a mai făcut nicio campanie de lobby.

Am venit special înapoi în Europa, am avut deja o întâlnire înGermaniași urmează să mai am patru în Europa, nu voi spune țările.

Este o infamie să spună cineva așa ceva, trebuie dați afară din țară! Domnilor, eu sunt de 50 de ani în fotbal, am adus aici CE de tineret din 1998 și vă garantez că voi adduce aici trei meciuri din grupe și unul din optimi. Cum să boicotez așa ceva? Garantez sută la sută că voi aduce CE din 2020, asta voi face eu, să văd însă ce vor face ei de acum încolo”, a spus Sandu.

Fostul șef al fotbalului românesc a mărturisit că nu mai are nicio șansă de a fi reales în Comitetul Executiv al UEFA, chiar dacă ar fi avut un culoar excelent pentru a deveni vicepreședinte al forului continental:

“Ca să pot fi ales trebuie să fiu propus de asociația națională. Acest lucru nu se va mai întâmpla, iar oricum eu nu voi mai accepta niciodată să lucrez cu acești oameni care sunt acum la Federație! Puteam ajunge vicepreședinte UEFA, fără doar și poate, dar așa suntem noi, românii!

Dar vă promit că voi aduce în România meciuri de la Campionatul European! O fac pentru că avem toți de câștigat din asta, ca țară, ca infrastructură. Iar peste ani, când nepoții sau strănepoții mei vor merge pe autostradă de la București la Timișoara, vreau să știe că eu am avut o infimă contribuție!”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑