Moți: "Dinamoviștii vor veni să ne susțină, așa cum și Steaua va fi încurajată de fanii lui CSKA"



018 августа 2014

 

**VIDEO** Moți:

Steaua va juca marți seara prima manșă a play-off-ului UCL, pe teren propriu împotriva lui Ludogorets, iar în echipa bulgară va evolua și Cosmin Moți.

Fundașul român s-a declarat încrezător în forțele echipei sale și face apel la fanii dinamoviști.

"Suntem liniștiți înaintea acestui meci, nu simțim nicio presiune. Ne vom face jocul și vom încerca să evoluăm cât mai bine.

Mă aștept să vină fanii lui Dinamo pentru că știu rivalitatea dintre Dinamo și Steaua. Așa cum Steaua așteaptă fanii lui CSKA Sofia la București, așa și fanii lui Dinamo o vor susține pe Ludogorets.", a declarat Cosmin Moți, la conferința de presă dinaintea meciului cu Steaua.

Fostul jucător al "câinilor" a rememorat perioada petrecută în Ștefan Cel Mare și a dezvăluit care este cel mai frumos moment din istoria derby-urilor jucate cu Steaua.

"Nu îmi amintesc exact câte meciuri am jucat, în 7 ani de zile la Dinamo nu am pierdut mai mult de două-trei meciuri cu Steaua. Cea mai frumoasă amintire este acea victorie cu 4-2 din Ghencea. Dinamo rămâne în sufletul meu.", a spus Moți.

În 2013, Ludogorets a jucat cu Basel în barajul pentru accesul în grupele UCL, însă elvețienii au mers mai departe. Apărătorul român al bulgarilor consideră că echipa sa a învățat din acea experiență.

"Avem un plus față de anul trecut, am dobândit experiență în competițiile europene. Înainte de play-off-ul cu Basel nu aveam experiență ca echipă în Europa, dar cred că după ce am reușit să realizăm ce am realizat anul trecut, o să fie mult mai bine.", este de părere Cosmin Moți.

Conștient că nu va fi primit cu căldură de fanii Stelei, Moți are de gând să ignore scandările din tribune. "Eu îmi doresc să fac abstracție de ce o să se întâmple în tribune. De aplauze nu o să fie vorba, o să mă concentrez pe ce am eu de făcut."

Cele șase goluri marcate de Claudiu Keșeru nu îl impresionează pe jucătorul lui Ludogorets, care consideră că toți jucătorii din compartimentul ofensiv al Stelei sunt la fel de periculoși.

"Știm ce fel de fotbaliști are Steaua. Nu e vorba despre un jucător în special, sunt 4-5 jucători foarte buni. Noi putem să îl oprim pe Keșeru prin munca echipei noastre, nu prin anumite lucruri individuale.", a concluzionat Cosmin Moți.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑