Cursă cu accidente spectaculoase la Michigan! Maşina lui Keylor Larson a luat foc



018 августа 2014
FOTO: mirror.co.uk

Cursă sepctaculoasă la Michigan! Într-o nouă etapă a Mondialului de NASCAR mai mulţi piloţi au fost nevoiţi să abandoneze în urmă unor accidente. Întrecerea a fost câştigată până la urmă de Jef Gordon.

Accidentele spectaculoase nu au lipsit la cursa de NASCAR din Michigan. Mai întâi, Danica Patrick a reușit să rămână pe circuit în urma unui derapaj care ar fi putut să o conducă spre un abandon. Nu la fel de norocoși au fost 5 piloți aflați în spatele său, maşinile cărora s-au tamponat una în alta.

Kyle Larson a fost protagonistul celui mai spectaculos accident al cursei, atunci când mașina sa a luat foc în urma unui contact cu parapetul de protecție.

Cvadruplul campion din NASCAR, Jeff Gordon a obţinut a treia victorie din acest sezon, după ce a câştigat cursa de la Michigan. El a fost urmat de Kevin Harvick şi Joey Logano.

În clasamentul general, lider este Gordon, care a urcat pe primul loc după victoria din ultima cursă. Dale Earnhardt ocupă locul doi, iar Brad Keselowski este pe ultima treaptă a podiumului.

Următoarea etapă a Mondialului din NASCAR va avea loc la Bristol, pe 23 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑