Ploaie de goluri în primele meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor



019 сентября 2014

 

Ploaie de goluri în primele meciuri din faza grupelor a Ligii Campionilor! În cele opt meciuri de aseară s-au înscris 23 de goluri, iar cele mai multe s-au marcat în partida Real Madrid - FC Basel. Deținătoarea trofeului s-a impus cu scorul de 5-1.

În grupa A, finalista Ligii Campionilor din sezonul trecut, Atletico Madrid a pierdut meciul din deplasare cu Olympiakos, scor 2-3. În celălalt meci al grupei A, Juventus a învins Malmo cu 2-0. Carlos Tevez a marcat de două ori în repriza secundă și astfel a înscris într-un meci din Liga Campionilor după o pauză de cinci ani și jumătate.

Deținătoarea trofeului, Real Madrid a început extraordinar noua ediție a Ligii Campionilor. Echipa lui Carlo Ancelotti a învins FC Basel cu scorul de 5-1. Pentru gazde au marcat Suchy, în propria poartă, Bale, Cristiano Ronaldo, James Rodriguez și Benzema. Oaspeții au înscris în prima repriză prin GOnzales.

În celălalt meci al grupei B, Loudogorets Razgrad a fost aproape de a produce surpriza serii, însă a încasat gol în prelungirile meciului cu Liverpool și a pierdut cu 1-2. Cormoranii au deschis scorul în minutul 82, însă formația bulgară a egalat în prelungiri prin Dani Abalo. Gazdele au marcat golul victoriei peste câteva clipe din penalty, transformat fără probleme de Gerrard.

Zenit Sankt-Petersburg este singura echipa care s-a impus aseară în deplasare. Echipa din Rusia a învins Benfica Lisabona cu 2-0, după golurile marcate de Hulk și Witsel. AS Monaco a reușit să învingă acasă Bayer Leverkusen cu 1-0 într-un alt meci din grupa C. Singurul gol al meciului a fost marcat de Joao Moutinho în repriza secundă. Borussia Dortmund s-a impus pe teren propriu în fața formației Arsenal Londra cu 2-0 în grupa D

. Immobile a deschis scorul în prelungirile primei reprize, iar Aubameyang a stabilit scorul final imediat după pauză. În celălalt meci din grupă, Anderlecht a remizat în deplasare cu Galatasaray, scor 1-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑