&SONDAJ A fost sau nu penalty la șutul lui Teixeira la Bilbao - Șahtior? ”Rezultatul este just”



018 сентября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** A fost sau nu penalty la șutul lui Teixeira la Bilbao - Șahtior? ”Rezultatul este just”

Șahtior Donețk a debutat cu o remiză albă în actuala ediție a UEFA Champions League, pe San Mames, contra celor de la Athletic Bilbao.

Trupa lui Mircea Lucescu a evoluat cu dezinvoltură și a fost aproape de a pleca cu toate punctele din Țara Bascilor. Mai întâi, a fost o fază controversată în urma căreia ucrainenii au cerut penalty.

Teixeira a șutat din interiorul careului, dar mingea s-a oprit în cotul lui Laporte, după care Kucher a pasat și el decisiv spre unul dintre coechipieri, dar a fost semnalizat în poziție de ofsaid.

”A fost un meci echilibrat, rezultatul este just, chiar dacă noi am avut o superioritate în controlul jocului și în câteva faze extrem de periculoase.
Au fost două echipe cu un stil de joc diferit, noi ne-am bazat pe construcție foarte bună și posesie, încercând să eliminăm adversarul, ei cu atacuri directe și foarte rapide.

Sunt mulțumit de rezultat, pentru că știu condițiile în care trăim, ne pregătim, jucăm campionatul, nu jucăm cu un public superb ca cel de pe San Mames și nu cunoșteam posibilitățile echipei noastre, dar s-au dovedit de bun nivel.

Eram super mulțumit dacă am fi marcat”, a spus Lucescu la conferința de presă de la finalul partidei.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑