Zlatan Ibrahimovic, aşa cum puţini l-au văzut la Malmo, în perioada 1999-2001, la nici 20 de ani!



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Zlatan Ibrahimovic, aşa cum puţini l-au văzut la Malmo, în perioada 1999-2001, la nici 20 de ani!

Zlatan Ibrahimovic este fără îndoială unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei din ultimii 15 ani. Ajuns acum la 32 de ani, vârful lui PSG a devenit de curând cel mai bun marcator din istoria naționalei Suediei și era considerat de nordici un mare talent încă din vremea în care evolua pentru Malmo.

O televiziune din Suedia a publicat pe internet un clip cu cele mai bune momente ale lui "Ibracadabra" în tricoul echipei pentru care a debutat în fotbal. Zlatan a semnat primul său contract cu Malmo în 1996, când avea doar 15 ani și a debutat la prima echipă în sezonul din 1999.

În cei doi ani petrecuți la gruparea de pe arena Swedbank, căpitanul naționalei Suediei a jucat 40 de meciuri și a înscris 16 goluri, arătând încă de pe atunci calități de mare atacant.

În ciuda înălțimii (1,95 metri), Ibrahimovic dribla cu o lejeritate ieșită din comun și era aproape imposibil de deposedat. Marcator înnăscut, suedezul a atras atenția olandezilor de la Ajax, care în 2001 au plătit în schimbul său nu mai puțin de 8,7 milioane de dolari.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑