&SONDAJ Nani, Schone sau Brahimi? Votează golul serii din UEFA Champions League



018 сентября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Nani, Schone sau Brahimi? Votează golul serii din UEFA Champions League

Miercuri seară au fost programate ultimele 8 partide din prima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League. Spre deosebire de meciurile de marți, care au produs în total 23 de goluri, disputele de miercuri au adus numai 20 de reușite.

12 dintre aceste goluri au fost marcate în doar două meciuri. Roma s-a impus acasă cu 5-1 în disputa cu CSKA Moscova în timp ce FC Porto a învins-o pe BATE Borisov cu 6-0 și a realizat scorul serii. Toate rezumatele partidelor pot fi urmărite AICI.

digisport.ro a ales 3 reușite dintre cele 20 și vă oferă posibilitatea de a-l vota pe cel care vă place cel mai mult. Nani, Schoone și Brahimi sunt autorii celor 3 reușite.

1. Schone (Ajax) - A adus un punct neseperat campioanei Olandei în meciul cu PSG de pe Amsterdam Arena. Mijlocașul danez de 28 de ani a transformat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri în minutul 74 al partidei.

2. Nani (Sporting) - Împrumutat de Manchester United la Sporting, lusitanul Nani a marcat în partida de pe terenul lui Maribor primul său gol de la revenirea în Portugalia. Aripa de 27 de ani a primit o minge la marginea careului de 16 metri advers, a driblat doi adersari și a trimis imparabil la colțul lung.

3. Brahimi (Porto) - Cumpărat de Porto pentru 6,5 milioane de euro în vară, algerianul a fost eroul serii in UEFA Champions League. A marcat primul hat-trick din această ediție și ultimul gol a venit dintr-o lovitură liberă bătută impecabil.

VOTEAZĂ GOLUL SERII ÎN UCL

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑