Seară cu români în Europa League. Programul meciurilor transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 



018 сентября 2014

 

Astra și Steaua vor debuta în această seară în grupele Europa League. Elevii lui Daniel Isăilă vor da piept la Zagreb cu Dinamo, echipa care i-a curmat accesul Petrolului în faza grupelor, în timp ce trupa lui Gâlcă evoluează acasă, contra danezilor de la Aalborg.

Festivalul fotbalului de înaltă calitate continuă pe canalele Digi Sport. După regalul din UEFA Champions League, întins pe durata a două zile din această săptămână (DETALII AICI și VIDEO) ziua de joi, 18 septembrie, este dedicată EXCLUSIV pentru Europa League.

România are două reprezentante în cea de-a doua competiție intercluburi din lume, Astra și Steaua. Câștigătoarea Cupei României și a Supercupei României, precum și vicecampioana Ligii 1 va debuta în Grupa D a UEFA Europa League contra celor de la Dinamo Zagreb. Partida din Croația va începe la ora 20:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Dinamo Zagreb - Asta se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi de la ora 20:00. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

De la ora 22:00, tot la Digi Sport 1, și tot ÎN DIRECT, veți putea viziona și partida celor de la Steaua cu danezii de la Aalborg, un meci care se va juca cu porțile închise, în cadrul Grupei J.

Steaua - Aalborg se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi seară, de la ora 22:00. Fazelele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Cum oferta Digi Sport pentru este extrem de bogată și azi, cu nu mai puțin de șase partide transmise ÎN DIRECT, imediat după miezul nopții veți avea ocazia să urmăriți toate rezumatele primei zile din Europa League, într-un program special care va începe de la ora 00:45.

Digi Sport 1
Dinamo Zagreb - Astra, ora 20:00
Steaua - Aalborg, ora 22:05

Digi Sport 2
Dnepr - Inter Milano, ora 20:00
Fiorentina - Guingamp, ora 22:05

Digi Sport 3
Partizan - Tottenham, ora 20:00
FC Sevilla - Feyenoord, ora 22:05

></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑