Moldova zboara din TOP 100. Pe ce loc se afla acum nationala noastra in clasamentul FIFA



018 сентября 2014

Nationala de fotbal a Moldovei este in cadere libera. Astazi a fost facut public noul clasament FIFA, unde moldovenii sunt 6 pozitii mai jos decat se aflau in topul precedent. Lider mondial a ramas nationala Germaniei.


Infrangerea din meciul de debut al preliminariilor campionatului European din 2016, in fata Muntenegrului, scor 0 la 2, a coborat-o pe selectionata Moldovei cu 6 trepte in topul mondial. Nationala lui Ion Caras ocupa locul 105, cu 302 puncte. Urmatorul clasament va fi dat publicitatii pe 23 octombrie 2014. Pana atunci Moldova va disputa alte doua meciuri din cadrul preliminariilor.

 

Pe 9 octombrie va juca acasa cu Austria, iar pe 12 octombrie, in deplasare cu nationala Rusiei. Dintre adversarele Moldovei din grupa G, cea mai buna pozitie este ocupata de Rusia – locul 23. Urmeaza Suedia care este pe pozitia 32, Austria – pe locul 39 si Muntenegru, care ocupa treapta 43.

 

Dintre toti adversarii din grupa preliminara, Moldova devanseaza doar Liechtenstein-ul, care este abia pe pozitia 172. Lider in ierarhia FIFA este campioana mondiala, Germania, fiind urmata pe podium de reprezentativele Argentinei si Columbiei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: nationala moldovei, fifa, clasament,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑