AS Roma si FC Porto si-au distrus adversarii. O noua seara plina de goluri in Liga Campionilor



018 сентября 2014

Si cea de-a doua seara din Liga Campionilor a fost plina de goluri. Ieri au impresionat AS Roma si FC Porto. Italienii i-au distrus cu 5 la 1 pe rusii de la TSKA Moscova, in timp ce portughezii i-au demolat cu 6 la 0 pe belorusii de la BATE.


Rusii de la TSKA Moscova au avut parte de un debut rusinos aseara in primul meci din grupe. Cu portarul Akinfeev visator, TSKA a pierdut in deplasarea de la AS Roma cu 1 la 5. Iturbe, Maicon, Gervinho - cu o dubla, si Ignasevici cu un autogol au pecetluit soarta meciului.

 

Reusita de onoare pentru TSKA a apartinut lui Ahmed Musa. In aceeasi grupa, campioana Germaniei, Bayern Munchen, a intalnit-o intr-un duel de foc pe campioana Angliei - Manchester City. Bavarezii s-au impus cu 1 la 0, dupa golul marcat in ultimele minute de Jerome Boateng.

 

Pep GUARDIOLA, ANTRENOR BAYERN MUNCHEN: “Am câştigat în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din Europa, de aceea sunt bucuros, nu doar pentru că am obţinut cele 3 puncte, dar şi pentru această performanţă. ”

 

In grupa F, aseara Barcelona nu a impresionat, intrucat a castigat doar cu 1 la 0, pe teren propriu, in fata formatiei cipriote APOEL. Gerard Pique a fost autorul singurului gol.

 

In celalalt meci Ajax Amsterdam a scos o remiza acasa cu bogatii de la Paris Saint Germain.In grupa G, nu s-a desemnat vre-o favorita clara. Cele doua meciuri jucate ieri s-au incheiat la egalitate. Chelsea Londra a facut 1 la 1 cu Schalke, iar Maribor a inregistrat acelasi rezultat pe teren propriu cu Sporting Lisabona. Scorul serii in cea mai tare competitie intercluburi din Europa a fost stabilit in ultima grupa. Portughezii  de la FC Porto i-a demolat pe belorusii de la BATE, cu un incredibil 6 la 0.

 

Tot in grupa H, Athletic Bilbao s-a despartit la egalitate 0 la 0 cu ucrainenii de la Sahtior Donetk. Liga Campionilor va reveni cu etapa a doua din grupe, peste doua saptamani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: liga campionilor, FC PORTO, as roma,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑