Un atacant de la Coritiba a dorit să celebreze un gol alături de fani, dar a căzut într-o groapă!



018 сентября 2014

**VIDEO** Un atacant de la Coritiba a dorit să celebreze un gol alături de fani, dar a căzut într-o groapă!

Camerunezul Joel Tadjo a marcat două goluri în victoria pe care echipa sa, Coritiba, a obținut-o azi-noapte în campionatul Braziliei, contra celor de la Sao Paolo. După a doua reușită, Joel a fost la un pas de o accidentare serioasă.

Coritiba a reușit una dintre marile surprize ale etapei din Brazilia, după ce noaptea trecută echipa lui Marquinhos Santos a învins, destul de clar, scor 3-1, pe Sao Paolo. După această rundă, a 22-a, Coritiba este aproape de zona ”fierbinte” a clasamentului, locul 15, 23 de puncte, cu unul mai mult față de prima echipă aflată pe loc retrogradabil, Botafogo, în timp ce Sao Paolo este pe locul doi (42 de puncte), cu șapte mai puțin față de liderul Cruzeiro.

Victoria celor de la Coritiba a fost semnată de ”dubla” lui Joel, minutele 63 și 86, și de Helder, care a deschis scorul în minutul 60. De menționat că oaspeții au condus la pauză, prin golul marcat de Michel Bastos (45+1), dar gazdele au avut o a doua parte de vis.

Joel, unul dintre atacanții celor de la Coritiba, a fost la un pas de o serioasă accidentare. Bucuros peste măsură de faptul că a marcat golul prin care echipa sa se desprindea pe tabelă, camerunezul, în vârstă de 20 de ani, s-a îndreptat spre galerie pentru a sărbători alături de aceștia.

Joel a sărit peste panourile publicitare de la marginea terenului, dar nici prin gând nu i-a trecut că imediat după acestea se afla o groapă acoperită doar cu o plasă.

Stadionul ”Major Antonio Couto Pereira” este prevăzut cu pistă de atletism, iar groapa în care a căzut Joel, cea de la săritura în lungime, era fără nisip.

Colegii lui Joel au rămas mască când au observat cum colegul lor a dispărut subit. Imediat au realizat ce s-a întâmplat și i-au sărit în ajutor. În ciuda acestei căzături, Joel și-a revenit și a continuat meciul pe teren.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑