Probleme pentru Pellegrini! City a luat gol în ultimele trei meciuri din UCL după minutul 90!



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Probleme pentru Pellegrini! City a luat gol în ultimele trei meciuri din UCL după minutul 90!

Echipa ”inginerului” Pellegrini, Manchester City, a pierdut în prima rundă a fazei grupelor UCL, cu 0-1 la Munchen, în fața lui Bayern, după un gol primit în minutul 90, de la Boateng (DETALII&VIDEO).

”Cetățenii” au pierdut astfel un punct prețios pe care îl ”conservaseră” până în ultimul minut de joc. Din păcate, nu este prima oară când elevii chilianului pățesc asta.

Mai mult, în fiecare din ultimele trei meciuri jucate în UEFA Champions League, City a primit gol în minutele de final. S-a întâmplat acum, cu Bayern, dar și în fiecare din cele două meciuri contra Barcelonei, din optimile de finală ale ediției precedente ale UCL.

Pe 18 februarie 2014, pe Etihad Stadium, Dani Alves avea să înscrie în minutul 90 al partidei, ducând scorul la 2-0, după ce Messi marcase pentru 1-0 (DETALII&VIDEO).

La retur, pe Camp Nou, scorul la finalul minutelor regulamentare era 1-1 în partida Barcelona-Manchester City. În primul minut al prelungirilor, același Dani Alves avea să aducă victoria gazdelor, după o pasă a lui Iniesta (DETALII&VIDEO).

Să fie lipsa de concentrare pe final? Lipsa de inspirație a lui Pellegrini în fața schimbărilor tactice ale adversarilor? Pur ghinion?

Vezi mai jos golul marcat de Jerome Boateng în minutul 90 al partidei Bayern-Manchester City:

Vezi mai jos golurile lui Dani Alves din optimile de finală ale ediției precedente a UCL:

tur: Manchester City-Barcelona 1-2

retur: Barcelona-Manchester City 2-0



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑