Metoda lui Luis Enrique de impulsionare a jucătorilor. Antrenorul a explicat pe îndelete tactica



018 сентября 2014

 

Barcelona are un start de vis în noul an competițional, cu Luis Enrique pe bancă. Deși jocul catalanilor nu mai este atât de spectaculos, la nivelul rezultatelor s-au stabilit recorduri importante în istoria de 114 ani a clubului (DETALII AICI).

Vicecampioana Spaniei a început cu 3 victorii în La Liga și cu una în UCL, cu APOEL (1-0 VIDEO AICI), iar Luis Enrique a arătat modul în care își calibrează jucătorii la tensiunea meciului înaintea pătrunderii pe teren.

”Când sunteți în terenul lor trebuie să cereți mingea în spatele celor 4 mijlocași din față. Atunci vom avea doi oameni în plus și în total vom fi 4. Foarte multă lume! Trebuie să cereți mingea între atacanții lor și linia de mijloc. Și fixăm pe o parte, din spate. Când apar spațiile în față? Când se eliberează atacantul, care în acest caz poate să fie Leo (Messi - n.r.). La Munir problema e că el nu se eliberează. Fiți atenți la asta! Și să circule rapid balonul!”, le-a spus Luis Enrique jucătorilor săi.

Până la final, Barcelona s-a achitat de sarcinile trasate de Lucho, a obținut cele 3 puncte, însă nu a mai izbutit să înscrie și în cea de-a doua parte a jocului.

În etapa a 4-a din Primera, Barcelona joacă în deplasare pe terenul lui Levante, duminică, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi pe www.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑