Real și Barcelona au 4 jucători în echipa ideală a primei etape din UEFA Champions League



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Real și Barcelona au 4 jucători în echipa ideală a primei etape din UEFA Champions League

Spectacolul din UEFA Champions League a revenit la Digi Sport! Marți și miercuri am putut urmări super meciuri, din care nu au lipsit nici surprizele și golurile spectaculoase.

Real a făcut spectacol cu FC Basel (VIDEO AICI), FC Barcelona a tremurat pentru victoria cu APOEL Nicosia (VIDEO AICI), Ludogorets a fost la un pas de o surpriză pe Anfield (VIDEO AICI), iar Schalke a plecat cu o remiză nesperată de pe terenul lui Chelsea (VIDEO AICI).

În echipa ideală a primei etape din faza grupelor, Brahimi a punctat cel mai bine în analiza făcută de site-ul whoscored.com, după hattrick-ul din victoria lui Porto cu BATE Borisov, scor 6-0 (VIDEO AICI).

Real Madrid are doi jucători în formula cea mai bună (Bale și James Rodriguez), în timp ce Barcelona se bazează pe Pique, omul care a adus victoria cu APOEL, dar și pe Lionel Messi, care face cuplu în atac cu Tevez, de la Juventus.

În poarta formației ideale este Jasmin Handanovic. La 36 de ani, veteranul din poarta lui Maribor a salvat un egal pentru sloveni, în partida cu Sporting, scor 1-1. Pe parcursul meciului, portughezii au avut nu mai puțin de 11 șuturi pe spațiul porții, însă au înscris o singură dată, prin Nani.

Surprinzător poate, din această echipă lipsește Ciro Immobile, autorul unui gol superb în meciul dintre Dortmund și Arsenal. Pe lângă reușita de excepție, italianul a jucat foarte bine și a fost în permanență un pericol pentru apărarea adversă (VIDEO AICI).

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑