De Jong vrea să se retragă de la Milan! Marele derby cu Juventus, este la Digi Sport



018 сентября 2014

 

**De Jong vrea să se retragă de la Milan!** Marele derby cu Juventus, este la Digi Sport

La 29 de ani, Nigel De Jong traversează o perioadă foarte bună în tricoul lui AC Milan. În etapa trecută, internaționalul olandez a înscris primul gol al sezonului în Serie A.

Mijlocașul a luat o acțiune pe cont propriu după eroarea lui Cassano și l-a învins apoi pe Mirante, în meciul nebun pe care Milan l-a câștigat în fața Parmei (5-4 VIDEO AICI), transmis de Digi Sport.

Om de bază și la echipa națională, De Jong este hotărât acum să se retragă de la AC Milan, după ce în cariera sa a mai evoluat doar pentru trei echipe, lăsând o impresie foarte bună la Ajax, Hamburger SV, dar și în Premier League, la Manchester City.

În această vară, De Jong a fost pe lista lui Louis Van Gaal la Manchester United, însă olandezul a ales în cele din urmă să continue în Serie A.

"Vreau să rămân la Milan și chiar să-mi închei cariera aici. Știu că Milan a luat legătura cu agentul meu în privința unui nou contract și o întâlnire va fi săptămâna viitoare", a spus De Jong, sub contract cu italienii până în iunie 2015.

Mijlocașul olandez a vorbit și despre marele derby cu Juventus, programat sâmbătă, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Trebuie să fim concentrați pentru următorul meci. Juve a cucerit ultimele trei titluri, iar împotriva lui Malmo au arătat un joc solid. Pentru a avea șanse la o victorie, este clar că trebuie să luptăm din primul minut. Suntem un club cu o istorie și o tradiție extraordinare. Dacă nu putem termina pe primul loc, atunci nu trebuie să lipsim de pe podium", a afirmat De Jong.

78 de meciuri a bifat De Jong la naționala Olandei

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑