Mutu s-a antrenat cu zâmbetul pe buze. Mulțescu promite fanilor: "Echipa va fi cât se poate de ofensivă!"



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Mutu s-a antrenat cu zâmbetul pe buze. Mulțescu promite fanilor:

Adrian Mutu a avut parte de un tratament preferențial din partea lui Gigi Mulțescu, la primul antrenament al Petrolului după prezentarea oficială a noului antrenor.

"Briliantul", aflat pe picior de plecare in India, la Chennai Titans (DETALII), a avut o discuție cu tehnicianul, dar acest lucru nu i-a afectat buna dispoziție. Cu sau fără Mutu, Mulţescu este convins că jucătorii din ofensiva "lupilor" îl vor ajuta să îşi îndeplinească obiectivele.

Întrebat dacă îi va fi greu să lucreze cu vedetele de la Petrolul, Gheorghe Mulțescu a răspuns: "Eu zic că este mai ușor să joci cu jucători de valoare, să lucrezi cu jucători de valoare, care știu jocul și înțeleg mesajul tactic".

Antrenorul în vârstă de 62 de ani vrea ca echipa sa să înscrie mai mult. Cu Răzvan Lucescu pe bancă, ploieştenii au marcat doar patru goluri în ultimele patru meciuri de campionat.

Gheorghe Mulţescu a adăugat: "Echipa va juca ofensiv, cât se poate de ofensiv, cât te lasă și adversarul și cât poți să profiți de fiecare oportunitate, dar asta va fi ideea de bază".

Etapa viitoare de campionat, Petrolul va primi vizita Stelei, duminică seară, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑