Yahaya a intrat nerefăcut și a greșit la două goluri din trei în prima repriză!



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Yahaya a intrat nerefăcut și a greșit la două goluri din trei în prima repriză!

Astra a cedat cu 1-5 (VIDEO) pe terenul lui Dinamo Zagreb, în prima etapă a grupelor UEFA Europa League. Depășiți fizic și tehnic de adversarii din Croația, elevii luI Daniel Isăilă au spălat din rușine abia în repriza a doua, când au marcat golul de onoare.

O posibilă explicație a lejerității cu care Astra a primit goluri în primele 45 de minute ar putea fi folosirea mijlocașului defensiv Seydou Yahaya, care a avut probleme medicale de-a lungul săptămânii și nu s-a putut antrena la potențial maxim. Din lipsă de soluții în lot, Isăilă l-a titularizat la Zagreb, dar mutarea s-a dovedit a fi neinspirată.

Dacă primul gol al lui Dinamo a penalizat o nesincronizare a defensivei giurgiuvene, la golurile de 2-0 și 3-0 Yahaya a purtat o mare parte din vină. Acesta l-a scăpat mai întâi din marcaj pe Soudani (24), iar apoi i-a permis lui Wilson Eduardo să centreze nepermis de ușor, pentru golul de 3-0 marcat în minutul 45+1.

Yahaya, care a fost înlocuit în minutul 74 cu George Florescu, avea misiunea de a-i proteja la Zagreb pe fundașii centrali Oros și Ben Youssef. În acest sezon, el a jucat 4 meciuri de campionat, toate ca titular. A sosit la Astra în 2011, de la Maccabi Haifa.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑