Reghecampf laudă primul transfer al iernii la Stelei: "Pe Roman am vrut să-l aduc vara trecută!"



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Reghecampf laudă primul transfer al iernii la Stelei:

Steaua a început deja campania de achiziții pentru stagiunea viitoare și roș-albaștrii și-au asigura deja semnătura lui Mihai Roman. Atacantul de 22 de ani care a înscris 8 goluri în 19 meciur va evolua însă până în vară la Panduruii.

Transferul jucătorului cotat la 850.000 de euro este unu pe placul lui Laurențiu Reghecampf, tehnicianul care a adus ultimele două titluri ale Stelei. Plecat în vară din Ghencea, Reghecampf a dezvăluit că și el l-a dorit pe Roman la Steaua încă din 2013, însă mutarea nu s-a mai concretizat:

"Eu am vrut să-l aduc pe Mihai Roman încă din vara trecută. Este un jucător tânăr, un jucător bun. Sper să poată face pasul și să joace la Steaua. Este un lucru bun că s-a făcut acest pas. Orice jucător care ajunge în iarnă are posibilitatea să devină campion cu Steaua, lucru care îi va ajuta foarte mult" a dezvăluit Reghecampf în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Roman a fost convocat în această toamnă și la naţională pentru partida amicală cu Danemarca, în care nu a fost însă folosit. Steaua va plăti în schimbul lui Roman aproximativ 500.000 de euro, iar cei de la Pandurii vor păstra şi un procent dintr-un viitor transfer.

Atacantul de 22 de ani măsoară 1,90 metri înălțime și a adunat 5 selecții la naționala Under 21 a României, pentru care a și marcat de două ori, în meciul câștigat cu 3-2 în fața reprezentativei din Muntenegru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑