Oltenii și-au pregătit strategia pentru retur: "Facem unul sau două transferuri"



018 декабря 2014

**VIDEO** Oltenii și-au pregătit strategia pentru retur:

CS U Craiova şi-a premiat tinerii fotbalişti! Cei mai mici fotbalişti alb-albaştri au primit cadouri din partea clubului, în prezenţa a actualilor, dar şi a foştilor fotbalişti din Bănie. 

Prezenți la eveniment, Nicuşor Bancu şi Alexandru Băluţă, două dintre promisiunile oltenilor, speră ca echipa alb-albastră să uimească şi în retur. După 17 etape, CS U Craiova este pe locul 6 în Liga 1.

Eu sper să ne clasăm în primele 5, la inceput obiectivul era să terminăm în prima jumătate a clasamentului. Acum, după meciurile pe care le-am avut de ce sa nu ne dorim mai mult? Am văzut că se poate a declarat Nicușor Bancu. "Cred că rezultatele noastre sunt cel mai bun cadou pentru toată lumea" a completat Băluță.

Și antrenorul Emil Săndoi e sigur că trupa din Bănie va continua seria bună și după pauza de iarnă. "Am mai declarat că Moșul a fost foarte darnic cu noi în ultima perioada. În ultimele trei luni ne-a făcut cadouri pe bandă rulantă și sunt convins că nu se va opri anul asta, va continua și în retur"

Mulţumiţi de parcursul bun al echipei în tur, oltenii nu cred că au nevoie de multe transferuri pentru retur. "Numele sonore se pot și forma aici, poate nu trebuie neapărat aduse din altă parte, poate că pot să crească aici, să devină nume sonore" e de părere Săndoi.

"Tot timpul apar întrebări despre transferuri. Am mai spus-o, o repet acum, probabil că vom face unul sau două transferuri, discutăm deja cu fotbaliști, nu o sa pot să vă divulg numele lor, dar oricum o să fie jucători pe care noi ne vom baza, jucători buni, care sperăm să ne ajute la obținerea rezultatelor pe care le dorim" a declarat Felix Grigore, managerul general al oltenilor.

VIDEO IN CURAND

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑