Debut MODEST pentru sportivii moldoveni la Nanjing. Trei înotători nu au reuşit să treacă de calificări



019 августа 2014

 

Sportivii moldoveni au început modest evoluţia la cea de-a doua ediţie a Jocurilor Olimpice de tineret de la Nanjing. Trei înotători din ţara noastră nu au reuşit să treacă de calificări, la fel ca şi ţintaşul Ion Aric.

Alexei Sankov, în vârstă de 14 ani, a fost primul sportiv moldovean care a evoluat la Olimpiada de tineret de la Nanjing. Înotătorul a concurat în proba de 400 metri stil liber şi s-a clasat pe locul 16 în calificări. Sankov va participa pe 21 august şi la proba de 800 de metri.

Înotătoarea Tatiana Perstneva nu a reuşit să se califice în semifinale la proba 100 metri spate. Sportiva din Moldova va participa în următoarele zile la probele de 50 şi 200 de metri spate.

O altă înotătoare din Moldova, Mihaela Băţ nu a mai reuşit să concureze în proba de 50 metri bras, după ce i s-au rupt ochelarii înainte de start. Ion Aric nu a reuşit să treacă de calificări în proba cu pistol cu aer comprimat, distanţa 10 metri.

La Olimpiada de la Nanjing a fost stabilit şi primul record. Halterofilul chinez Meng Cheng a stabilit un record mondial la tineret la categoria de 56 kg. El a ridicat în total 283 de kilograme, câştigând medalia de aur.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑