Veste tristă pentru fanii lui Rafael Nadal! Tenismanul nu va participa la ultimul turneu de Mare Şlem al anului



019 августа 2014

 

Veste tristă pentru fanii lui Rafael Nadal! Tenismanul spaniol a anunţat oficial că nu va participa la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open. Nadal este accidentat şi nu se va putea reface până la startul competiţiei.

Spaniolul Rafael Nadal nu va participa la ediţia din acest an a US Open. Nadal, care a câştigat competiţia de la New York anul trecut, este accidentat la încheietura mâinii drepte şi a anunţat pe o reţea de socializare că nu se va putea recupera până la startul turneului.

"Sunt sigur că înţelegeţi că este un moment foarte greu pentru mine, deoarece este un turneu pe care îl iubesc şi de unde am multe amintiri frumoase, cu meciuri disputate noaptea. Nu sunt multe lucruri de făcut, în afara faptului că trebuie să accept situaţia în care mă aflu şi, ca întotdeauna în cazul meu, să muncesc din greu pentru a fi la un nivel înalt", a spus Nadal.

Rafael Nadal a câştigat ultima dată US Open chiar anul trecut, după ce l-a învins în finală pe Novak Djokovic, cu scorul de 6-2 3-6 6-4 6-1. Ediţia din acest an a competiţiei de la New Yor se va desfăşura în perioada 25 august - 8 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑