Antrenorul bulgarilor crede că turul nu e decisiv: “Învingătoarea se va afla de abia în Bulgaria”



019 августа 2014

 

**VIDEO** Antrenorul bulgarilor crede că turul nu e decisiv: “Învingătoarea se va afla de abia în Bulgaria”

Steaua va susține în această seară, de la ora 21:45, prima manșă a play-off-ului de calificare în grupele Champions League, contra celor de la Ludogorets Razgrad. În timp ce roș-albaștrii își pun mari speranțe în meciul de pe Arena Națională și speră să ia prima opțiune în privința calificării încă din tur, bulgarii avertizează că au venit la București ca să o încurce pe campioana României.

 

Antrenorul vecinilor de la sud de Dunăre a vorbit frumos despre echipa lui Costel Gâlcă, făcând referire la numărul de prezențe al Stelei în grupele Champions League, precizând totodată că este bine informat asupra stilului formației din Ghencea.

“Trebuie să ne facem jocul, să jucăm cât mai bine și să ne calificăm în grupele Champions League. Steaua este un mare club, sunt totuși opt ani în care a jucat în grupele Ligii Campionilor și este o fostă deținătoare a trofeului.

Din partea noastră avem respect. Știm câți fotbaliști au plecat și câți au venit. Personal că cele două partide vor fi foarte importante din punct de vedere tactic. Ludogorets nu își face probleme nici din cauza publicului și nici din cauza adversarului. Vrem să ne calificăm în grupele UCL.

Dar numele echipei care va merge mai departe se va afla de abia după retur. Vor fi două partide foarte disputate. Noi suntem liniștiți, calmi, nu uităm că sunt două meciuri și că vom avea și noi șansa noastră pe teren propriu”, a spus Georgi Dermendzhiev, antrenorul celor de la Ludogorets.

Acesta a vorbit și despre situația iscată de transferal lui Younes Hamza, fotbalist care a fost deturnat săptămâna trecută de echipa sa după ce acesta ajunsese la un acord cu formația campioană a României:

“A fost o știre picantă în special pentru că era vorba de două echipe care urmează să se întâlnească în meci direct. Obiectivul nostru nu a fost să depășim Steaua din punctul de vedere al ofertelor, ci pur și simplu aveam nevoie de acest jucător”.

Steaua - Ludogorets se va juca marţi, pe Arena Naţională, de la 21:45, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro. 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑