Cel mai spectaculos campionat de fotbal din lume a început în acest week-end!



019 августа 2014

 

Echipele de top din Anglia au dat start cursei pentru trofeul Premier League. Campioana Manchester City nu a călcat pe "GREBLA" rivalei de moarte United şi s-a impus cu 2 la 0, în deplasare la Newcastle.

După duşul rece din Super Cupa Angliei, unde au fost bătuţi de Atsenal cu 3 la 0, "cetăţenii" s-au trezit şi au început cu dreptul în Premier League. Silva şi Aguero au adus primele trei puncte pentru Manchester City în acest sezon.

Şi Liverpool a obţinut o victorie grea dar muncită în meciul cu Southampton. După ce au fost conduşi 1 la 0, "cormoranii" au revenit pe tabelă prin Sterling şi Sturridge, care a stabilit scorul final de 2 la 1.
În Franţa, Monaco, una dintre cele mai bogate echipe din lume, a început catastrofal campionatul. Vicecampioana din Hexagon are ZERO puncte după două etape jucate. Falcao şi compania au fost umiliţi aseară, cu 4 la 1, de Bordeaux.

Încă o surpriză a furnizat-o Montpellier care a trecut cu 2 la 0 Olempique Marseille. Ultima rămâne cu un singur punct după două etape disputate în campionat.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑