Ludogorets, favorită la casele de pariuri - Steaua cu prima şansă pe TEREN!



019 августа 2014

 

Astfel se prezintă lucrurile înainte de super-duelul din play-off-ul Champions League! Campiona României a băgat spaima în bulgari după "CĂRUŢA" de goluri pe care a băgat-o în poarta Pandurilor în ultima etapă din Liga 1. Nu pierdeţi mâine meciul vare va fi transmis, în direct, la CANAL 3, de la ora 21 şi 45 de minute.

Ludodorets nu a avut probleme în campionat cu rivala ŢSKA Sofia. S-a impus cu 2 la 0 la capătul unui meci pe care la controlat TOTAL, chiar dacă şi-a menajat mai mulţi titulari pentru meciul de TOTUL sau NIMIC de la Bucureşti. Bulgarii au avut timp să urmărească şi meciul în care Steaua a spulberat-o pe Pandurii Târgul Jiu, cu 6 la 0. Scorul de TENIS a băgat panică în campioana Bulgariei.

Steliştii au fost loviţi de ghinion cu o zi înaintea meciuluzi cu Ludogorets. Căpitanul Cristian Tănase s-a accidentat, iar antrenorul Costel Gâlcă speră să-l recupereze măcar pentru returul din Bulgaria.

Prima manşă dintre Steaua şi Ludogorets se va disputa mâine, de la ora 21 şi 45 de minute şi va fi transmisă în exclusivitate, de postul nostru de televiziune. Spectacolul din play-off-ul Ligii Campionilor continuă miercuri, de la ceeaşi oră, în direct pe CANAL 3, cu bătălia dintre Lille şi FC Porto.


Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑