Keșeru a marcat un "hat-trick" în poarta lui Aalborg! Are deja 14 goluri în acest sezon



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Keșeru a marcat un

Steaua a făcut o afacere excelentă prin repatrierea lui Claudiu Keșeru! Atacantul de 27 de ani a fost esențial în victoria spectaculoasă obținută în fața celor de la Aalborg (6-0 VIDEO), în poarta cărora fostul atacant de la Nantes și Bastia a marcat de nu mai puțin de trei ori!

La pauză s-a intrat cu 0-0, dar echilibrul a fost rupt definitiv după pauză, imediat după ce Steaua a deschis scorul prin Sânmărtean. La 1-0, portarul danezilor l-a faultat pe Keșeru aproape de linia porții, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri și eliminare (VIDEO).

Rusescu a transformat, iar Keșeru și-a început apoi recitalul. A marcat mai întâi în minutul 61, cu un șut perfect din careu, iar apoi a majorat diferența la 5-0 în minutul 65. Tabela a fost modificată din nou de Keșeru, care a finalizat cu eleganță după pasa lui Chipciu (72). "Hat-trick"-ul a fost realizat de internaționalul român în doar 11 minute!

Astfel, Keșeru a marcat cel mai rapid "hat-trick" european din ultimul an, depășind peformanța lui Jacob Mulenga, de la Utrecht. În iulie 2013, Mulenga a marcat în minutele 44, 48 și 53, într-o remiză cu Differdange (3-3), în turul doi al preliminariilor UEFA Europa League.

Fiind cel mai bine plătit jucător din lotul Stelei, Keșeru are parte de un sezon de vis și a marcat deja 15 goluri în 13 partide oficiale. A jucat de 7 ori în campionat, unde a marcat de 9 ori, dar are și două goluri în Cupa României (DETALII) și o reușită în preliminariile UEL. Cota de piață a jucătorului cedat liber de Bastia în Ghencea este de 2.5 milioane de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑