Momentul care a înclinat balanța în favoarea Stelei: penalty și eliminare după o eroare a portarului



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Momentul care a înclinat balanța în favoarea Stelei: penalty și eliminare după o eroare a portarului

Steaua a câștigat categoric primul meci din faza grupelor UEL, împotriva danezilor de la Aalborg (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Cu toate că rezultatul final a fost atât de drastic pentru campioana Danemarcei, partida a stat sub semnul echilibrului până în minutul 50. Ba mai mult, Aalborg a avut o mulțime de ocazii, unele rarisime, dar Arlauskis a fost într-o formă de zile mari.

Primul gol a fost marcat de Sânmărtean, în minutul 51, însă în minutul 74 tabela arăta un incredibil 6-0 pentru campioana României.

S-a ajuns la acest scenariu după faza decisivă din minutul 56: Chipciu a șutat din afara careului, portarul Larsen a scăpat mingea în față, iar apoi l-a agățat în suprafața de pedeapsă pe Keșeru, care urmărise foarte bine mingea.

În urma acelei faze, Steaua a primit penalty, iar goalkeeper-ul lui Aalborg a fost eliminat. Antrenorul Kent Nielsen l-a scos pe vârful Enevoldsen și l-a introdus pe portarul de rezervă, C. Christensen. Acesta a fost omul negru al serii - a primit 5 goluri într-un interval mai mic de 20 de minute.

Mai jos faza penalty-ului și eliminarea lui Larsen: 

Golul lui Rusescu din penalty: 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑