Partizan-Tottenham 0-0. O bară și-atât pentru echipa lui Pochettino. Chiricheș, rezervă



019 сентября 2014

 

**Partizan-Tottenham 0-0.** O bară și-atât pentru echipa lui Pochettino. Chiricheș, rezervă

Primul meci pentru Tottenham în grupa C a UEFA Europa League a fost în deplasare, la Belgrad, împotriva lui Partizan. Pochettino a trimis în teren o echipă împânzită de jucători care nu au prins prea multe minute în campionat, semn că vrea să-și dozeze forțele în cele două competiții importante. În schimb, Chiricheș a fost doar rezervă, fără a bifa vreun minute, ceea ce ar putea fi o veste bună. Înseamnă că tehnicianul argentinian al lui Spurs va miza pe el mai mult în Premier League.

Oaspeții au dominat în prima repriză, iar Harry Kane putea deschide scorul după doar 60 de secunde, dar bara transversală s-a opus. La cealaltă poartă, o eroare defensivă a lui Fazio aproape l-a pus pe Danilo Pantic în poziție ideală, dar londonezii au scăpat cu fața curată.

Sasa Ilic a încercat un șut de la distanță, ceva mai târziu, și cam aici s-au oprit ocaziile clare ale reprizei. În repriza secundă, mai activă s-a arătat echipa sârbă, dar nici ei nu au avut mai mult succes în demersul lor decât Tottenham în prima parte.

Partizan a reușit să ajungă la 11 meciuri fără înfrângere în toate competițiile în acest sezon.

În celălalt meci al grupei, Beșiktaș și Asteras Tripoli au remizat, 1-1, iar la oaspeți Dorin Goian a fost integralist, primind un cartonaș galben în minutul 73.

ECHIPELE

Partizan: Lukac - Vulicevic, B. Ilic, Stankovic, Volkov (Petrovic, 54) - Drincic, Cirkovic (Markovic, 68), Pantic - Grbic (Luka, 85), Lazovic, S. Ilic
Antrenor: Marko Nikolic

Tottenham: Lloris - Naughton, Fazio, Vertonghen, Davies - Bentaleb, Stambouli (Capoue, 72) - Lennon, Paulinho (Soldado, 60), Townsend (Lamela, 59) - Kane
Antrenor: Mauricio Pochettino

Clasamentul grupei după prima rundă:

></p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑