Rusescu, primul său gol de la revenirea la Steaua: "N-ai crede scorul dacă n-ai văzut meciul!"



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Rusescu, primul său gol de la revenirea la Steaua:

Revenit la campioana României, sub formă de împrumut de la FC Sevilla, Raul Rusescu (26 de ani) a marcat pentru Steaua în partida cu Aalborg (VIDEO), din prima etapă a grupelor UEL.

În minutul 58, când Steaua conducea cu 1-0, Keșeru a fost oportunist în fața porții și a obținut un penalty, la o minge bâlbâită de portarul advers, după un șut din afara careului. Centralul a dictat lovitură de la 11 metri fără ezitare, iar Raul Rusescu și-a asumat misiunea transformării.

Fostul golgheter al roș-albaștrilor a executat impecabil de la punctul cu var, reușind să-l trimită în colțul opus pe portarul Christensen, care a încasat astfel al doilea gol al serii. La doar câteva minute distanță, Keșeru a făcut 3-0, cu un șut puternic din interiorul careului, iar apoi 4-0.

Ultima dată când Rusescu a marcat din penalty pentru Steaua în UEL: la victoria cu 1-0 obținută pe teren propriu în fața lui Chelsea, în 2013.

După meci, Raul Rusescu a declarat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport: "Nu cred că ar crede cineva scorul dacă n-ar fi văzut meciul! Întradevăr, a fost un meci ușor, Aalborg este o echipă foarte bună, care a jucat foarte bine timp de 55-60 de minute. Dar ăsta este fotbalul, până la urmă suntem fericiți că am câștigat, că am marcat. Ne bucurăm de această victorie și e important pentru noi că am început cu dreptul". Același Rusescu a adăugat:

"Am găsit aici colegi foarte buni, dornici să facă performanță, să câștige trofee, care își doresc să arate că merită să joace în tricoul Stelei. Sunt fericit, sunt bucuros, sunt acasă cu familia mea și cea de-a doua familie a mea, Steaua. E cel mai urât sentiment să joci pe un stadion atât de frumos, dar atât de gol. Îmi pare rău că suporterii nu au putut să ne fie alături".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑