Chipciu este sincer: "Mă bucur că am făcut istorie, dar sper să fim premiați și în UEL"



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Chipciu este sincer:

Titular în meciul cu Aalborg, Alex Chipciu a oferit trei pase de gol în victoria obținută de Steaua împotriva danezilor din UEFA Europa League, scor 6-0 (VIDEO AICI).

La pauză a fost însă 0-0, iar mijlocașul consideră că indicațiile tactice ale lui Costel Gâlcă au fost decisive. Acum, Chipciu speră ca jucătorii campioanei României să fie premiați, chiar dacă Steaua a ratat obiectivul cel mai important, grupele UEFA Champions League.

"Păcat că n-am jucat cu spectatori, dar UEFA a avut dreptate dacă ne-a suspendat. Poate că era mai greu pentru fani în prima repriză a meciului. La pauză, noi am ascultat indicațiile tactice ale lui Mister (n.n. Costel Gâlcă), iar apoi s-a văzut cum am jucat în repriza a doua. E o grupă destul de grea, în Europa League totul e posibil, se poate întâmpla orice, dar sperăm să ne calificăm mai departe", a spus Chipciu pentru Digi Sport.

"Mă bucur că am făcut istorie și sper să o ținem tot așa! Am înțeles că patronul nu avea voie să vină la meci, îi dedicăm victoria lui, ne gândim însă și la MM, dar și la suporteri. Ne-au intrat salariile și primele din campionat, nu ne-am calificat în Champions League, dar sper să fim premiați și în Europa League", a mai declarat Chipciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑