VIEO Gâlcă rămâne ancorat în realitate, chiar dacă Steaua a învins cu 6-0: "Am avut multe probleme în prima repriză"



019 сентября 2014

 

Steaua s-a impus cu 6-0 în fața lui Aalborg, în primul meci din faza grupelor UEL (DETALII și VIDEO AICI). Jocul de pe Arena Națională a avut două părți total diferite, iar în prima repriză campioana României a fost dominată. 

Într-un interviu acordat la finalul partidei, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", antrenorul Stelei a recunoscut superioritatea danezilor în primele 45 de minute. 

"Schimbarea de atitudine a fost posibilă pentru că am vorbit cu jucătorii la pauză, am avut probleme pe faza de inițiere a jocului. Nu am fost o echipă compactă, de aici se creau multe spații fundașii stăteau prea jos, au venit multe ocazii. A fost o lipsă de coordonare. Să fim realiști! Ne-au făcut multe probleme în prima repriză, bine că meciul a fost cu totul diferit în repriza a doua.", a declarat Costel Gâlcă. 

Raul Rusescu a schimbat fața jocului în momentul în care i-a luat locul lui Cornel Râpă, în minutul 50. Atacantul împrumutat la Sevilla a marcat două goluri: "Aveam nevoie de el, joacă foarte bine între linii. Ne-a ajutat mult pentru că am ajuns cu mai multă claritate pe faza de atac. Au venit jucatori foarte buni, se vede valoarea lor în jocurile lor și prin faptul că ocaziile se concretizează în goluri.", este de părere Costel Gâlcă. 

Antrenorul Stelei deplânge lipsa spectatorilor din tribune, la una dintre cele mai frumoase seri din istoria confruntărilor europene: "A fost apăsător să nu simți sprijinul suporterilor, acea atmosferă de meci, dar am trecut cu bine și peste asta."

Gâlcă ia meciurile pas cu pas și nu este interesat momentan de duelul cu Dinamo Kiev, de pe 2 octombrie, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro: 

"Deocamdată mă gândesc la meciul cu Petrolul pentru că este cel mai apropiat, apoi la cel cu Dinamo Kiev, care au o echipă gfoarte bună și vom vedea ce se va întâmpla la momentul respectiv.", a conchis antrenorul Stelei. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑