Niciunul din stranierii români care au jucat în UEL nu a pierdut. Raț a dat două assist-uri pentru PAOK!



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Niciunul din stranierii români care au jucat în UEL nu a pierdut. Raț a dat două assist-uri pentru PAOK!

În afara jucătorilor Astrei și Stelei, alți cinci fotbaliști români au fost implicați în meciuri din prima etapă a fazei grupelor UEFA Europa League joi seară, 18 septembrie. Chiar dacă nu toți au fost în teren, niciunul din cei cinci nu a părăsit stadionul învins.

De la ora 20:00, în grupa A, Apollon Limassol a câștigat cu 3-2 în fața elvețienilor de la FC Zurich. Fostul rapidist Nicolae Grigore a fost doar pe bancă la ciprioți până la finalul partidei. După prima rundă, Apollon este lider în grupa A, cu 3 puncte, după ce Borussia Monchengladbach și Villarreal au remizat, 1-1 (VIDEO&DETALII).

Vezi mai jos rezumatul meciurilor din grupa A:

Vezi mai jos clasamentul grupei A:

></strong></p><p>De la aceeași oră, <strong>Asteras Tripoli,</strong> cu <strong>Dorin Goian</strong> titular, a vizitat-o pe <strong>Beșiktaș</strong>, la Istanbul. Grecii au reușit să smulgă un egal, 1-1, formației de pe Bosfor, iar Dorin Goian a primit un cartonaș galben în minutul 73, pentru un fault.</p><p>În celălalt meci al grupei, <strong>Vlad Chiricheș</strong> a privit doar de pe banca de rezerve cum Tottenham se chinuie cu <strong>Partizan Belgrad</strong>. Fundașul român nu a apucat niciun minut în teren, iar cele două formații au terminat la egalitate, 0-0 <span style=(VIDEO&DETALII).

După prima rundă, toate cele patru echipe din grupa C au câte un punct.

Vezi mai jos rezumatul meciurilor din grupa C:

Vezi mai jos clasamentul grupei C:

></strong></p><p>De la ora 22:00, <strong>Răzvan Raț</strong> a început titular în meciul lui <strong>PAOK</strong> de pe teren propriu, din grupa C, cu bielorușii de la <strong>Dinamo Minsk</strong>. Fundașul stânga a dat două assist-uri în victoria cu 6-1 a grecilor, contribuind decisiv și la un al treilea gol - primul al meciului -, un autogol al muntenegreanului Nikolic. Răzvan Raț a părăsit apoi terenul, în minutul 72, fiind înlocuit.</p><p>În aceeași grupă, <strong>Tătărușanu</strong> a debutat în primul său meci oficial ca titular la <strong>Fiorentina</strong>, contribuind cu o paradă de excepție la victoria la zero a formației viola, 3-0, în fața francezilor de la <strong>Guingamp</strong> <span style=(VIDEO&DETALII).

După prima rundă, PAOK este pe locul 1 al grupei, urmată de Fiorentina, cu același număr de puncte, dar cu un golaveraj inferior.

Vezi mai jos rezumatul meciurilor din grupa K:

Vezi mai jos clasamentul grupei K:

></p><p><a href=PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑