Încă o echipă din est, dar cu nume mult mai greu, ŢSKA Moscova, a fost îngenuncheată pe Stadio Olimpico



019 сентября 2014

 

AS Roma a făcut instrucţie cu campioana Rusiei, pe care a umilit-o cu 5 la 1, la capătul unui meci cu de toate - de la faze de cascadorii râsului, până la gafe ca în curtea şcolii.

"Romanii" au fost ieşit pe teren însetaţi de glorie, după o pauză de 3 ani în care nu a mai gustat performanţele Ligii Campionilor. ŢSKA Moscova a fost victimă sigură. Juan Iturbe a deschis scorul pentru vicecampioana Italiei, iar Gervinho a dublat avantajul în minutul 20. Strânşi la gard, jucătorii campioanei Rusiei s-au cam pierdut pe gazon. Doumbia s-a împiedicat în careul advers într-o poziţie perfectă pentru a reduce din handicap. După câteva clipe a venit şi rândul portarului Akinfeev să gafeze lamentabil la al treilea gol.

AS Roma s-a impus la final cu cu 5 la 1. Gervinho şi-a trecut în cont dubla, iar Ignaşevici a marcat IMPARABIL în propria poartă. Musa a înscris golul de onoare pentru ŢSKA. În celălalt meci al grupei, Bayern Munchen a trecut cu 1 la 0 de Manchester City, la capătul unei partide în care portarul campioanei Angliei a făcut minuni. Joe Hart însă, nu a mai reuşit să intervină în ultimul minut regulamentar, când Jerome Boateng a expediat un balon deviat care s-a oprit în plasă.

În grupa F, Barcelona a trecut la limită, cu 1 la 0, de mult mai modesta APOEL NICOSIA. Pique a marcat golul de trei puncte. În acelaşi cvartet, Ajax a remizat pe teren propriu cu Paris Saint Germain, scor 1 la 1. Edinson Cavani a marcat campioana Franţei, iar Lasse Schone a restabilit echilibru pe tabelă în minutul 74.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑