În Moldova, rasismul este pedepsit cu PUMNUL. Jucătorii Daciei au reacţionat astfel după ce un individ beat i-a insultat pe câţiva colegi de culoare



019 сентября 2014

 

Scena revoltătoare s-a derulat în sectorul Râşcani din capitală. "Dacii" aşteptau autocarul caren urma să-i ducă la antrenamente, pe stadionul din Speia. În acest răstimp, un individ beat-criţă a insultat câţiva jucători de culoare. "Lupii-galbeni"au replicat în "HAITĂ" şi l-au pus la punct pe "cetăţeanul turmentat".

Imaginile îl surprind pe Ahmet Barahoev aplicându-i o lovitură individului inconştient. Şefii clubului nu au de gând însă să-i sancţioneze pe jucătorii care au reacţionat cu pumnii.

Sâmbătă, Dacia se va duela Veris, pe stadionul din Speia, în etapa a opta din Divizia Naţională. Înaintea meciului, "lupii-galbeni" au pregătit un mesaj anti-rasism. Nu este pentru prima oară când un fotbalist al Daciei este implicat în incidente de acest gen. Acum trei ani, atacantul Erick Sackey, a fost bătut în plină stradă de suporterii Zimbrului.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑