Asteras Tripolis a produs surpriza serii în UEL. Goian: 'Am câştigat un punct'



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Asteras Tripolis a produs surpriza serii în UEL. Goian: 'Am câştigat un punct'

Asteras Tripolis continuă să surprindă plăcut în UEFA Europa League. La prima prezență în faza grupelor, echipa lui Dorin Goian a început cu dreptul și a remizat pe terenul turcilor de la Beșiktaș, scor 1-1.

Deși a întâlnit un adversar mult mai bine cotat, eliminat cu dificultate de Arsenal în play-off-ul UEFA Champions League (VIDEO AICI), Asteras a scos un punct extrem de important și speră acum la o calificare surprinzătoare în primăvară, mai ales după rezultatul de la Belgrad, Tottenham reușind doar un egal fără goluri cu Partizan (VIDEO AICI).

Gokhan Tore a deschis scorul cu o execuție plasată din afara careului, în minutul 33, însă oaspeții, cu Dorin Goian integralist, au egalat pe final prin argentinianul Facundo Parra, fost jucător în Serie A, la Atalanta.

Parra a înscris cu o execuție frumoasă din careu, în minutul 88, după un assist oferit de Rolle.

Beșiktaș a avut o posesie mult mai bună (64%, față de 36%), însă raportul șuturilor pe poartă a fost în final unul egal: 2-2.

"A fost un meci dificil pentru noi, știam că Beșiktaș este o echipă foarte bună. Ei au pus o presiune mare pe noi și, sincer să fiu, cred că am câștigat un punct. În plus, ne-a fost greu și pentru că a plouat în ultimele zile la Istanbul, iar gazonul nu s-a prezentat bine. Suntem outsideri în această grupă, dar vom încerca să scoatem maximum din fiecare meci și vom lupta până la final", a spus Goian, conform site-ului UEFA.

În următoarea etapă din UEFA Europa League, programată pe 2 octombrie, Asteras o va întâlni în Grecia pe Partizan. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑