Sânmărtean: ”Scorul ne bucură, înseamnă mult, dar în prima parte puteam fi într-un dezavantaj clar!”



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Sânmărtean: ”Scorul ne bucură, înseamnă mult, dar în prima parte puteam fi într-un dezavantaj clar!”

Sânmărtean, cel care a deschis balul golurilor de pe Arena Națională cu Aalborg, a recunoscut faptul că dacă danezii fructificau ocaziile din prima parte altul ar fi fost deznodământul partidei.

Steaua a câștigat la pas primul meci din Grupa J a UEFA Europa League, contra celor de la Aalborg, scor 6-0 (DETALII AICI și VIDEO), dar în primele 45 de minute danezii au ratat câteva ocazii rarisime.

După ce și a doua repriză a pornit cu o mare ocazie a oaspeților, Steaua a deschis scorul grație unei execuții personale a lui Sânmărtean. La finalul partidei de joi seară, mijlocașul roș-albaștrilor nu era deloc entuziasmat de acest 6-0 (DETALII AICI și VIDEO).

”Este un scor care ne bucură pe undeva, dar după prima repriză în care am suferit extrem de mult. Înseamnă mult acest 6-0, nu zic nu, dar pe noi ne preocupă mai mult faptul că în prima parte puteam să fim într-un dezavantaj clar și cred că era destul de greu mai apoi să reluăm partida”, a spus Sânmărtean la zona de flash-interviuri.

Stelistul a dezvăluit apoi că la pauză a fost o ședință în vestiar, care a schimbat datele problemei:

”Ocaziile lor ne-au dat emoții, ne-au dat de gândit, la pauză s-au luat măsurile potrivite după câteva discuții iar în partea a doua s-a văzut că am fructificat toate oportunitățile și așa am ajuns la acest rezultat. Toată echipa este în formă, atacanții care înscriu pe bandă rulantă, echipa s-a mișcat bine în repriza a doua.”

Într-un final, Lucian Sânmărtean a vorbit și despre următorul meci al campionilor, cel din campionat cu Petrolul, de la Ploiești, programat duminică.

”Trebuie să abordăm meciul cu Petrolul din perspectiva unei echipe campioane și trebuie să facem un meci mare la Ploiești”, a conchis Sânmărtean.

Și la meciul cu Aalborg, Sânmărtean s-a dovedit unul dintre cei mai buni fotbaliști din garnitura lui Costel Gâlcă. Pe lângă golul marcat în minutul 53, mijlocașul, care a fost urmărit din tribune și de Victor Pițurcă, a mai avut și alte faze de efect.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑