Atletico este în optimile Cupei Spaniei și se pregătește de dubla cu Real Madrid



019 декабря 2014

**Atletico este în optimile Cupei Spaniei** și se pregătește de dubla cu Real Madrid

Atletico Madrid s-a calificat în optimile Cupei Spaniei după o remiză cu L'Hospitalet, echipă din liga a treia, în ultimul meci pe Vicente Calderon în 2014.

Madrilenii câștigaseră în tur cu 3-0, astfel că Simeone a menajat toată echipa de bază, mai puțin pe Koke și Mandzukic, care sunt suspendați pentru meciul de campinoat, de la Bilbao.

Atacantul croat a deschis scorul după 19 minute, însă în repriza secundă Alcaraz a restabilit egalitatea cu un șut deviat (67). Atletico a trecut din nou în avantaj după doar 6 minute: Mandzukic a reușit dubla din centrarea lui Koke (73).

Fără vreun minut în campionat, portarul pe care Atletico a plătit 16 milioane de euro, Jan Oblak, a mai primit un gol, de la același Alcaraz, care a prins o execuție de excepție (84).

L'Hospitalet putea obține o victorie istorică în fața campioanei Spaniei, pe final, când debutantul Keita a deviat o centrare periculoasă, însă Oblak și-a răscumpărat greșeala de la al doilea gol al oaspeților (89).

Atletico s-a calificat cu scorul general de 5-2 și o va întâlni în optimile Cupei pe Real Madrid.

Atletico: Oblak - Gamez, Gimenez, Lucas, Ivan Perez - Mario Suarez, Saul, Koke (Carlos Ramos, 86'), Cristian Rodriguez - Mandzukic (Keita, 85'), Jimenez

Antrenor: Diego Simeone

L'Hospitalet: Craviotto - Peque (Aleix Coch, 75'), Jose, Agustin, Valentin - Alcaraz, Barrera, Bueno, Carreras (Eric Via, 80'), Canario (Ranera, 61') - Joel

Antrenor: Kiko Ramirez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑