Ciobotariu, 99% antrenor la ASA Târgu Mureș. Bonusuri și penalizări pentru tehnician



019 декабря 2014

 

Ciobotariu, **99% antrenor la ASA Târgu Mureș.** Bonusuri și penalizări pentru tehnician

După demiterea neașteptată a lui Cristi Pustai, cel care preluase frâiele la ASA Târgu Mureș de la Adrian Falub, gruparea ardeleană a găsit deja un înlocuitor pentru postul de antrenor.

Liviu Ciobotariu (43 de ani) este favoritul oficialilor ASA-ului. Fostul antrenor de la Dinamo este liber de contract, după ce s-a despărțit în vara lui 2014 de FC Vaslui. În cariera sa de tehnician le-a mai pregătit pe FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Pandurii și CSMS Iași.

ASA Târgu Mureș este pe 5 în campionat, la egalitate cu Astra, și la 3 puncte în spatele locului ce asigură prezența în UEFA Europa League sezonul viitor. Obiectivul trasat lui Ciobotariu este calificarea în cupele europene, iar antrenorul va avea parte de un bonus special.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, viceprimarul din Târgu Mureș, Claudiu Maior, a dezvăluit că Ciobotariu va primi 10.000 de euro din drepturile TV, în cazul în care va termina sezonul pe un loc mai bun decât cel ocupat acum de ASA. În cazul în care ASA va aluneca în clasament, Ciobotariu va fi penalizat, conform contractului, cu un procent semnificativ.

Claudiu Maior a mai declarat că semnarea actelor este o simplă formalitate, numirea lui Ciobotariu în funcție fiind "99% sigură".

Demiterea lui Cristi Pustai i-a uimit pe jucătorii de la ASA Târgu Mureș. Antrenorul în vârstă de 49 de ani a dus nou-promovata până pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu vicecampionii de la Astra. În 10 dispute a obținut 5 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri - ambele cu Petrolul. Cu Pustai pe bancă, ASA a trecut cu 1-0 și de Steaua.

Edi Stăncioiu a comentat, în exclusivitate pentru Digi Sport: "Eu, personal, n-am avut niciun fel de problemă cu domnul Pustai, s-a comportat foarte bine. E o decizie a conducerii administrative și nu trebuie să o înțelegem, ci trebuie doar să o respectăm".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑