Colaborare între Reghecampf şi Olăroiu, la naţionala Arabiei Saudite: "Are tot sprijinul meu"



019 декабря 2014

 

**VIDEO** Colaborare între Reghecampf şi Olăroiu, la naţionala Arabiei Saudite:

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că este pregătit să-l sprijine pe Cosmin Olăroiu, care va conduce naţionala Arabiei Saudite timp de o lună, la Cupa Asiei.

Al Hilal, echipa antrenată de Reghecampf, are nu mai puţin de opt jucători la naţionala saudită. iar cei doi tehnicieni români au discutat deja despre aceştia.

"Da, am vorbit cu Cosmin. Am vorbit şi astăzi (joi - n.r.)", a declarat Reghecampf, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

"Sigur, are tot sprijinul meu. Avem opt jucători care pot merge la echipa naţională, iar Oli a avut nevoie de anumite lucruri despre jucătorii noştri. De exemplu, anumite raporturi fizice de la ultimele meciuri. I le-am pus la dispoziţie şi are tot suportul nostru", a explicat antrenorul care a cucerit ultimele două titluri cu Steaua.

De asemenea, Reghecampf a comentat informaţiile conform cărora şefii lui Al Hilal ar fi nemulţumiţi de Mihai Pintilii, care au apărut în presa arabă.

"Nu este adevărat, Pintilii este chiar foarte apreciat de oamenii de la club. Cu toţii suntem apreciaţi. Jocul nostru este foarte bun, dar rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am fi dorit", a spus Reghe.

"Am avut o perioadă mai grea, dar eu sper să ne revenim cât mai repede şi să terminăm anul cât mai bine. Sunt patru echipe care se luptă pentru primul loc şi vor fi foarte multe meciuri", a adăugat tehnicianul de 39 de ani.

În acelaşi timp, fostul antrenor al Stelei a precizat că nu a discutat despre strategia de transferuri a clubului, evitând să ofere un răspuns în ceea ce priveşte un eventual transfer al lui Keşeru la Al Hilal.

"Deocamdată, nu am vorbit despre vreun jucător. Mai avem două meciuri de jucat. Când vom termina aceste meciuri, vom hotărî de vom face din sezonul viitor", a declarat Reghecampf.

În privinţa şanselor ca un alt stelist, Cristi Tănase, să fie transferat în Arabia Saudită, la Al Ittihad, echipa antrenată de Victor Piţurcă, Reghe a spus: "Dacă va ajunge acolo, va ajunge la un club foarte mare şi va deveni rivalul nostru. Nu ştiu, să se realizeze acest lucru şi vom discuta după".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑