Un fost căpitan al Stelei îl sfătuiește pe Bourceanu să plece din Ghencea



019 декабря 2014

 

**VIDEO** Un fost căpitan al Stelei îl sfătuiește pe Bourceanu să plece din Ghencea

Perioada de mercato din iarnă se anunță una foarte agitată în curtea Stelei. Mai mulți jucători din lotul campioanei intră în ultimele 6 luni de contract și ar putea părăsi echipa lui Gâlcă chiar în săptămânile următoare.

Pe lângă Tănase, Arlauskis sau Szukala, Gâlcă îl poate pierde și pe Alexandru Bourceanu. Închizătorul este împrumutat de Trabon în Ghencea până la vară însă ar putea reveni în Turcia, fiind dorit de noul antrenor al lui echipei care a plătit pentru el iarna trecută peste 1.3 milioane de euro.

Mijlocașul de 29 de ani e sfătuit de un fost căpitan al Stelei să părăsească echipa din Ghencea. Astfel ar putea evolua mai mult ținând cont că Prepeliță și Sânmărtean sunt primele două opțiuni pentru Gâlcă.

"El a revenit la Steaua, dar nu a mai revenit la forma care a avut-o înainte să plece. A jucat foarte puțin, el este obișnuit să joace meci de meci. Asa a fost obișnuit înainte, uitați-vă că s-a întors, l-a găsit pe Prepeliță într-o formă foarte bună, l-a găsit pe Breveld, iar un fotbalist bun, l-a găsit pe Sânmărtean care poate să joace lângă Prepeliță. Prepeliță închizător, iar Sânmărtean mai sus" a declarat Sorin Paraschiv.

În perioada în care a fost împrumutat de Trabzon la Steaua, Bourceanu a avut probleme medicale și nu a jucat prea mult. Internaționalul român a bifat doar 8 partide, fără să marcheze însă niciun gol. Închizătorul are contract până în iunie 2017 cu Trabzon.

"El s-a întors și nu și-a mai găsit locul în echipă. În plus a venit după o accidentare și forma lui nu a mai fost cea dinainte. Dacă va pleca și va juca meci de meci probabil va reveni același Bourceanu care a fost" a încheiat încrezător Paraschiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑