Sezon magic pentru CSKA in Euroliga de Baschet: A castigat toate cele 10 meciuri in faza grupelor si s-a calificat in play-off



019 декабря 2014

Sezon magic pentru CSKA in Euroliga de Baschet. Clubul a castigat toate cele 10 meciuri in faza grupelor si s-a calificat in play-off. Ultima victima a fost gruparea franceza Limoges.


CSKA a incheiat faza grupelor cu un meci acasa, la Complexul Sportiv din Moscova. Rusii nu au oferit oaspetilor de la Limoges nici un moment de respiro si au atacat incontinuu. Avansul de pe tabela de scor la pauza mare, 45 la 27, spunea totul despre diferenta de forte. Francezii, care nu mai aveau de mult sanse la calificarea in play-off, si-au aratat coltii in repriza a 3-a, dar nu a fost suficient. CSKA s-a impus la final cu 88 la 56. 

 

CSKA a incheiat grupa B a Euroligii de baschet pe primul loc. Rusii s-au calificat in faza eliminatorie cu un rezultat impresionant: 9 meciuri castigate in timp regulamentar si unul in prelungiri. CSKA are in palmares 6 titluri a Euroligii. Tot aseara, intr-o partida dramatica, Galatasaray a invins-o pe Olympiakos, scor 79 la 74. Gratie acestui succes, turcii au ocupat locul 4 in grupa D si s-au calificat in optimi. 

 

Astazi vor fi jucate ultimele meciuri in cele 4 grupe ale Euroligii. Primele 4 echipe din fiecare grupa se vor califica in optimi. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: CSKA Moscova, euroliga, baschet,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑