Tensiune în ajunul Galei KOK! Doi luptători cât pe ce să se ia la pumni în timpul conferinţei de presă



019 декабря 2014
Foto: Igor Rotari | PUBLIKA

Scântei în ajunul galei KOK! Cu o zi înainte de marele eveniment, doi luptători au fost aproape de a se lua la pumni în timpul conferinţei de presă. Evenimentul sportiv va avea loc sâmbătă la Sala Polivalentă din Capitală.

Incidentul s-a produs în timpul prezentării lui Igor Lyapin şi Alexandru Daniel. Sportivii s-au apropiat unul de altul, iar ucraineanul l-a împins pe luptătorul din România. Spiritele s-au calmat însă în scurt timp. În luna mai, Lyapin l-a trimis în knockout pe Daniel, iar sâmbătă va avea loc cel de-al doilea duel dintre cei doi.

"El m-a împins cu fruntea şi acest lucru nu mi-a plăcut. În meciul precedent, m-a muşcat. Pentru acest gest el va fi pedepsit din nou. Voi demonstra iarăşi că aşa ceva nu se face", a spus luptătorul ucrainean, Igor Lyapin. 

"A demonstrat că nu mă respectă şi nici eu nu o să-l respect mâine în ring. Am făcut show la conferinţă de presă şi mâine o să fie un mare show în ring. O să fie o revanşă mult aşteptată de mine din luna martie", a declarat luptătorul român, Alexandrul Daniel. 

În cadrul galei, vor fi disputate 12 meciuri, inclusiv unul după regulile MMA. Pentru centura de câştigător la categoria supergrea vor lupta patru sportivi. Moldova va fi reprezentată de Ştefan Cîrlig.

"Vizavi de piramidă - mă voi strădui din toate puterile să, pentru că se petrece la noi acasă şi un favorit concret nu este", a mărturisit luptătorul moldovean, Ștefan Cârlig. 

Una dintre cele mai aşteptate lupte va fi cea dintre campionul mondial la K-1, ucraineanul Artur Kişenko, şi Andrei Leuştean din România.

"Nu îl cunosc pe românul. Lupta este aşteptată, de acea toată lumea nu ştie nimic de el. Presupun că duelul ar putea fi foarte dificil", a menționat ucraineanul Artur Kișenko.

"Sunt aici să lupt, să fac spectacol şi să demontrez asta. Pe Andrei Leuştean nu ştie nimeni, dar o să ştie de acum înainte", a spus luptătorul K-1 din România, Andrei Leuștean.

"Foarte bune lupte sunt la categoria de 73 de kilograme. Ca Cristian Dorel şi cu Petrosyan. Reniţă are un adversar foarte puternic. În general va fi o gală superbă", a declarat președintele Federație K-1 din Moldova, Dorin Damir

Ultima gală KOK din acest an va avea loc sâmbătă, la Sala Polivalentă din Capitală.Turneul va fi transmis în direct de postul de televiziune Eurosport.

Sportivii vor fi invitații speciali în cadrul emisiunii Publika News de la ora 17:00. 

Emisiunea poate fi privită în direct pe www.publika.md

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑