Tănase e îndemnat chiar de antrenorii săi să plece de la Steaua: “Să facă pasul spre altă echipă”



019 декабря 2014

 

**VIDEO** Tănase e îndemnat chiar de antrenorii săi să plece de la Steaua: “Să facă pasul spre altă echipă”

Cristi Tănase mai are contract cu Steaua încă doi ani și jumătate, dar ar putea părăsi campioana, pentru a se alătura lui Victor Pițurcă în Arabia Saudită, la Al Ittihad. Unul dintre tehnicienii care-l pregătesc în Ghencea îl îndeamnă să plece.

La 27 de ani, Tănase are ofertă de la Al Ittihad și Steaua pare dispusă să-l lase să plece pentru aproximativ două milioane de euro. Mijlocașul e gata să accepte o ofertă avantajoasă de la clubul unde lucrează fostul selecționer și e încurajat chiar de Nicolae Dică să se gândească la bani.

“Ar fi momentul ca el să facă pasul spre o altă echipă. Să se ducă să câștige și bani mai mulți, pentru că are și el o vârstă. Trebuie să-și asigure și el un viitor frumos. Din punctul meu de vedere, l-aș sfătui să meargă acolo unde este dorit de antrenor.”, a spus secundul lui Gâlcă.

În urmă cu trei zile, Gabi Balint declarase și el că în cazul unor oferte concrete, inclusiv în ceea ce-l privește pe Tănase, Steaua ar trebui să le dea drumul jucătorilor să plece.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑