Selecționerul Tomas Ryde critică transferul străinelor de la Baia Mare și CSM București



020 апреля 2015

 

**VIDEO** Selecționerul Tomas Ryde critică transferul străinelor de la Baia Mare și CSM București

CSM Bucuresti și HCM Baia Mare au bugete de aproape două milioane de euro, au adus staruri din handbalul mondial, dar nu l-au convins pe Tomas Ryde. "Problema este că nu au transferat cele mai bune jucătoare!", a atenţionat selecţionerul României.

HCM Baia Mare și CSM Bucuresti au adus 9 campioane mondiale în Liga Națională, dar transferurile sunt puse sub semnul întrebării. Selecționerul României este sigur că alegerile din pauza competițională nu au fost inspirate. Suedezul Tomas Ryde a făcut comparație cu Viborg, echipa cu care a câștigat Liga Campionilor, în 2006.

“Problema este că nu au adus cele mai bune jucătoare din afara țării. Noi aveam o strategie, când eram antrenor la Viborg. Ne doream să avem jucătoare din alte țări, dar ne doream să le avem pe cele mai bune, cu toate că ne costau mult. Dar când vrei să fii pe aceeași hartă a handbalului, lângă Gyor, Vardar, Buducnost, e o altă lume.”, a spus Ryde.

Primul antrenor străin din istoria naționalei feminine se aștepta ca HCM Baia Mare să rateze Final Four-ul Ligii Campionilor. Băimărencele au avut avantaj de două goluri după turul cu Dinamo Volgograd, dar au fost învinse cu 30-25 în Rusia. “N-au avut nici o șansă. Volgograd a fost absolut mult mai bună. Am văzut primul meci, din Bai Mare, și i-am zis soției: Marie, nu va fi bine deloc.”, a declarat selecționerul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑