Jamaicanul Usain Bolt a câştigat prima cursă din acest an, deşi rezultatul a fost dezamăgitor



020 апреля 2015

 

Cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, s-a impus într-o cursă demonstrativă de 100 de metri. Bolt a concurat la competiţia organizată de Rio de Janeiro şi a obţinut un rezultat dezamăgitor de peste zece secunde.

Sextuplul campion olimpic, Usain Bolt a concurat împotriva lui Ryan Bailey, Churandy Martina şi Jose Carlos Moreira la cursa demonstrativă din Brazilia. Jamaicanul a promis înaintea probei de o sută de metri că va obţine un timp sub zece secunde, dar după ce a trecut linia de finiş a fost cronometrat cu zece secunde şi 12 sutimi.

Usain Bolt a rămas dezamăgit de evoluţia sa şi a dat vina pe startul prost pe care l-a avut:  "Mi-am dorit să obţin un timp sub zece secunde. Cred că evoluţia mea în timpul cursei a fost una slabă. În ultimul timp nu am făcut antrenamente pe porţiunea de zece metri. Am nevoie de mai multe curse. Cu cât alerg mai mult, cu atât devin mai bun." 

Usain Bolt va împlini 30 de ani în ultima zi a Jocurilor Olimpice din 2016, competiţie la care va concura pentru ultima oară în cariera sa. Anterior, jamaicanul a anunţat şi obiectivele pentru Olimpiada de la Rio. El vrea să-şi apere titlurile la 100, 200 şi 4x100 metri, două triple realizate la Beijing, în 2008, şi la Londra, în 2012.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑